27 Ocak 2016 Çarşamba

BLOGGERLAR GÖZÜNDEN BLOGUM

Severek takip ettiğim 1delinin günlükleri blogunun sahibi Ayhan arkadaşımın blog yazısıyla haberdar olduğum bir mim bu. Ayhan arkadaşım beni bizzat mimlemedi aslında ama konu hoşuma gitti, ben de kendi kendimi mimledim.:)

Zaman ve emek harcayarak blogumda yazmaya çalışıyorum. Bebeğimden önce çok daha fazla vakit ayırabiliyordum bloguma, ama yine de ihmal etmemeye çabalıyorum. Yazmaya başlayalı neredeyse 4 sene olacak. Pek çok şey paylaştım burada sizlerle. Blogum benim için çok değerli. Yazmayı seven biri olarak, blogum hayatımı mutlu ve anlamlı kılan bir olgu benim için.


Bu mim vasıtasıyla, blogumun sizlerin nezdindeki yerini öğrenmeyi çok isterim. Mesela; 

En çok hangi türdeki yazılarımı beğeniyorsunuz?

Blog tasarımım kullanışlı mı?

Yayın yapma sıklığım az mı, çok mu? Kendimi unutturuyor muyum yani? ;)

Bunun gibi şeyler işte;)

Yapılan paylaşıma yorum alabilmek, çeşitli görüşlerin belirtilmesi, yazan kişi için yazısını daha da anlamlı kılar bana göre.
Ama şöyle de bir gerçek var, yazdıklarımı kimse okumasa dahi, canım istedikçe geriye dönüp kendim okurum:)
Yeni albüm çıkaran şarkıcılar parçalarımın her biri çocuğum gibi diyor ya, o hesap işte... (hiç de hazzetmem aslında bu laftan;)

Ama yine de bu mime vakit ayırıp bir kaç satır yazarsanız oldukça mutlu olurum.

8 yorum:

Cafe Tigris dedi ki...

Başlattığım mim etkinliğinin tanımadığım bloglarda olması beni çok mutlu ediyor . Sevgiyle ....

sevdicann dedi ki...

Bebeğin olduğu için sık yazamıyor sun.keske daha sık yazabilsen

Unknown dedi ki...

mimi çok beğendim seni zevkle takip ediyorum gerçi 1 yıla yakındır buralarda yoktum ama :)) blogla ilgili düşüncelerin aynı ben :)

Çıplak Yazar dedi ki...

Bunu daha önce başka yerlerde de söyledim.
Bir blog için en önem verdiğim şey
1. si sade ve hızlı bir tasarım. Sayfalar geç açılıyorsa ya da donuyorsa hemen uzaklaşıyorum ordan.
2.si özgün içerik. Yazar ne yazarsa yazsın hiç önemli değil. Kendi düşünceleri olduktan sonra okurum. Bazen yorum yapmam ama yine de okur geçerim. Bu yüzden de özgün içerik candır.

Ama tabi açık konuşmak gerekirse yemek ya da kendin yap tarzı içerikleri pek okumuyorum ilgimi çekmiyor. Daha çok derinlere doğru inen bizi o derinliklerde boğup sonra çekip kurtaran yazılar hoşuma gidiyor.

Sevgiyle kal.

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Beyza'cım uzun zamandır sadece senin değil diğer blogger arkadaşların da yazılarını takip edememiştim.Hareketli bir bebek,O'nu kıskanan ve okula başlayan abisinden dolayı sorumluluklarım vaktimin çogunu alıyordu.İşe başladım ve yavas yavas blogger arkadaşlarımı ziyaret ediyorum.
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun ve sağlıkla büyüsün.Erkek evlat sahibi olmanın güzelliklerini yaşayacaksın :)
Bloguna gelecek olursam,blog tasarımın güzel.Ana başlıklardan istenen yazıya kolaylıkla ulaşılabilmek çok fonksiyonel.Samimi anlatımını seviyorum.Tecrübelerinden faydalanmışlığım var (keten tohumu yazısı gibi...)Yorum kısmından yazıyı görememek belki bir dezavantaj,soruların çogunu unuttum mesela yazına tekrar bakmam gerek :)O kadar kusur kadı kızında da olur.
Ayrıca şunu belirteyim,bloguma bıraktığın nitelikli yorumların beni her zaman mutlu etmiştir.Sevgilerimle.

Banuca dedi ki...

Blogları gezemediğim uzun bir zaman aralığı var, kaçırdığım bir sürü şey olduğunu bilmek üzücü, ama hepsine yetişememek daha da üzücü benim için....
Blog sevmek sevmemek.... tümüyle bakmıyorum ben buna... Günlük yazılar önemli daha çok, sadece yazı olunca biraz sıkılıyorum açıkçası, aralarda resimler-fotoğraflar olunca gözüm eğleniyor :)
İçinden geldiği gibi yazdığında, dürüst ve samimi paylaşımlar oldukça peşindeyim bırakmam :))

birdunyafikir dedi ki...

Cafe Tigris; güzel bir mim konusu belirlemişsiniz;)

sevdicann; bunu duyduğuma sevindim:)

gizli yetenek; çok teşekkür ederim:)

1 Delinin günlükleri; elimden geldiğince özgün yazma çabasındayım. Yorumunuz için teşekkür ederim:)

hümeyra Mutlu; umarım bebekli hayat çok zor olmaz:) Yavaş yavaş alışıyorum diyebilirim. Ben de sizi severek takip ediyorum. Yokluğunuzu da fark ediyorum açıkçası;)

Banuca; teşekkür ederim içten yorumunuz için:)








deeptone dedi ki...

ayyyyyy sen artık anne aile blogçususun yaaaa. ne yazsan şirincik yazıyon sen ki. sen gezi blogusun hayat blogusun dıy blogusun muutfak blogusun o şimdi anne blogusun lohusa blogusun ha haaa hepsisini şirinckli yapıyon yaaaa :)