3 Haziran 2013 Pazartesi

BALIK KILÇIĞINDAN KABLO DÜZENLEYİCİSİ

Cep telefonumun kulaklığı ile sıklıkla müzik dinliyorum. Bilhassa bitip tükenmez İstanbul trafiğinde...

O kulaklık da -üzerinize afiyet- illet bir şey! Çantaya attığınız an nasıl oluyorsa karman çorman bir hal alır, açıp 2 şarkı dinleyinceye kadar yol biter, bir şey dinleyemezsiniz.

Bu duruma "dur" demek istiyordum ki, aradığım şeyi İstiklal Caddesinde yer alan KARINCA isimli dükkanda buldum. Bu dükkandaki ürünler tam anlamıyla endüstriyel tasarım bence. Gündelik hayatta çok sık kullanılan eşyaları zıpır bir şekilde yorumlayarak alıcıya sunuyorlar.

Fotoğrafta görülen mavi renkli balık kılçığı kulaklık kablosunu sarmak için... Aradığım çözüm, esprili bir şekilde karşıma çıktı ve ben de hemen bu fırsatı değerlendirdim:) Alalı epey zaman oldu fakat hiç bir fotoğraf karemde yer almamıştı kendisi...


Boş bir anımda sıkıntıdan ne yapacağımı düşünürken, balık kılçığını kağıda çizdim. Etrafıma bakınırken tam karşımda duran makası gördüm ve kılçık çiziminin etrafından kestim, renkli tükenmez kalem ile de göz, ağız ve papyon ekledim. Fena da olmadı:)

Şu anda da masamın üstünden bana göz kırpıyor;)

Sevgilerimle...

2 yorum:

bahar yorgun dedi ki...

:)) biz hobi severlerin aklı fikri bu tarz işler :) sizinki de aslını aratmıyor görüntü olarak. Belki keçeden kesilse aynı işlevi görür mü acaba?

birdunyafikir dedi ki...

Denemekte fayda var aslında Bahar YORGUN...
Seviyoruz keçeleri:))