4 Nisan 2016 Pazartesi

SÜRPRİZ KİTAP HEDİYESİ

Kargoyla gelecek bir kutunun içinden çıkan sürpriz bir kitap sanırım pek çoğumuzu mutlu eder;) Belki de sosyal mecralarda karşılaşmışsınızdır bu konuyla. Bir kitap hediyeleşme kampanyası başladı. 

Meselenin özü şu; en az 6 kitapsever arkadaşa ihtiyacımız var. Kullandığınız sosyal mecralarda bu kitap kampanyasından bahsediyorsunuz. Kampanyaya katılmak isteyenler, sizin paylaşımınızın altına mail adreslerini bırakıyorlar. Siz de onlara, sizin yorum bırakmış olduğunuz kişinin adresini  ve kendi adresinizi veriyorsunuz. Size yorum bırakan kişi, sizin yorum bırakmış olduğunuz kişiye hediye olarak kitap gönderiyor. Sizin yayınınız altına yorum yapan ve kampanyayı  kendi sosyal mecralarında yayınlayanların sayfasına yorum yapan kişiler de size kitap gönderiyor. Silsile bu şekilde ilerliyor. Ve size ulaşacak kitap sayısı 36'ya kadar ulaşabiliyor.

Ben hediye kitabımı aldım. 1-2 gün içerisinde de kargoya vereceğim inşallah. Siz de kitap okumayı ve insanları mutlu etmeyi seviyorsanız, buyurun, aşağıya "ben de varım" diyerek mail adresinizi yazın ki size detayları iletebileyim:)

9 yorum:

deeptone dedi ki...

okumuştum bir blogda du bu yazını koyayım blogum da herkeşler duysun :)

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Keyifli okumalar diliyorum :)

Mert dedi ki...

Ne hoş bir etkinlik... :)

yesimdusova dedi ki...

Olayın aslını merak etmiştim, çok güzel düşünülmüş bir etkinlik..

birdunyafikir dedi ki...

deepcancığım; desteğin için teşekkür ederim. Lakin kampanya ile pek ilgilenen arkadaşım olmadı;) Sağlık olsun;)

Gamze; çok teşekkür ederim:)

Kafa Dergi; aynen;)

yesimdusova; teşekkürler;)

BlogluYORUM Gökçe Bağtır dedi ki...

Merhaba :)

Güzel bir etkinlik ama sanırım yorgunluğumdan ben bu ağı çözemedim. Şimdi paylaşımı yapan siz olduğunuza göre ben bu paylaşımın altına mailimi yazıyorum sonrası koptu bende :)

birdunyafikir dedi ki...

gökçe bağtır; merhaba:)

Ben de ilk etapta ağı çözmekte zorlanmıştım, hak veriyorum size:)
Olay şöyle; ben bu etkinliği bir blogda gördüm (bu kişiyi x olarak adlandıralım). x'in bu konuyla ilgili paylaşımının altına sizin gibi yorum bıraktım ve mail adresimi verdim.
x de aslında başka birinin sosyal medya hesabında bu etkinliği görmüştü (o da y olsun) ve y'nin yazısının altına yorum bırakmıştı.
Umarım buraya kadar tamamdır:))
y'ye hediye kitap gidebilmesi için, x bana y'nin adresini verdi.
Ben de y'ye kitabı gönderdim.
x bu arada kendi adresini de verdi bana ki, benim paylaşımım altına yorum bırakanlara ben x'in adresini vereyim, onlar da x'e kitap göndersin.
Şimdi siz bana mailinizi verdiniz diyelim. Ben size x'in adresini ve kendi adresimi vereceğim. Siz x'e kitap göndereceksiniz, sizin sosyal medya üzerinde bu kampanya ile ilgili yaptığınız yayının altına yorum yapanlar da bana kitap gönderecek. Aynı zamanda kendi adrsinizi de vereceksiniz ki, onlara mailini verenler de size kitap gönderebilsin.
x'li y'li denklem gibi oldu ama, umarım daha açık olarak anlatabilmişimdir:)

BlogluYORUM Gökçe Bağtır dedi ki...

Bu sefer anladım, matematikle de aram iyidir aslında ama zorladı ne yalan söyliim :))))) Bence daha pratik bir yol bulunmalı yoksa herkes güzel bir etkinlikmiş yazıp kaçacak :))))

Ahu Kader dedi ki...

deep demis. bende bunu blogumda paylasmistim bloglar üzeri yapalim istemistim ama geri dönüsüm olmadi. Instagramda ise pek bir dönüsüm oldu ve simdiye kadar 10 kitap hediye geldi bana. Cok güzel bir ektinlik. Herkes Katilsin :)